İSTANBUL ADALAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Neşe VURAL , 2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Kapanışı vesilesiyle bir mesaj yayımlamıştır.
2019-2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ MESAJI

Aylardan HAZİRAN

Günlerden 19.gün...
Bu yıl mutluluğu, heyecanımızı yüz yüze, yan yana yaşayamasak da karne günü coşkusu  var içimizde..2019-2020 Eğitim Öğretim yılını bir parça buruk birazda kaygılı hallerde, fakat birbirimize bir o kadar büyük özlemle kapatıyoruz. İnanıyorum ki duygularımız aynı. Yüz yüze eğitimle başlayıp uzaktan eğitimle bitirdiğimiz  bu yıl, her birimize  unutulmaz deneyimler kazandırdı. Kimi neşeyle kimi hüzünle karışık unutulmaz hatıralar biriktirdik. Sağlıklı günlere kavuşma umuduyla zaman zaman kaygılandık, evlere kapandık. Evlerimizi okul yaptık. Öğretmen, öğrenci, velilerimizle ekip olduk. Hem eğlendik hem öğrendik. Anladık ki #bizeheryerokul olabiliyor, hayat eve sığabiliyormuş. Bilgiyle donandık, farklı farklı duygular yaşadık, yeni birçok kavramı hayatımıza kattık. Öğrenme sürecimizi daima dinamik tuttuk. Arkadaşlarımızdan, öğretmenlerimizden ayrı düşsek de, kalbi yakınlığımızı artırdık. Varlığında sıradanlaşan birçok değerimizin, sahip olduklarımızın, yokluklarında ne denli kıymetli olduğunu da anladık. Hayatın içinde eğitimi her yerde devam ettirebilmeyi de başardık. Uzakları yakın eylemeyi, derslerimizi evlerimizden EBA üzerinden takip etmeyi de tecrübe ettik.  Şöyle bir durup bakınca aslında ne çok şey öğrendik. Her birimiz ayrı bir başarı hikayesi yazdık. Sorduk, sorguladık, yadırgadık kimi zaman bazı şeyleri. Duygularımızı, düşüncelerimizi, davranışlarımızı yazdık, çizdik, topladık, çıkardık. Yediden yetmişe, yaşayarak, yaparak en kalıcı öğrenim metoduyla öğrendikçe öğrendik. Karnelerimizi, diz dize değil ama, biz bize kalpten kalbe bağ kurarak doldurduk. Ve bu yılı da kapattık.
Şimdi tatil vakti...
Sevgili öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, fedakar yöneticilerimize, daima yanımızda olan ve desteğini veren velilerimize; Tüm kuralları unutmadan, tedbiri elden bırakmadan iyi tatiller diliyorum. Sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle...
Böyle zamanlarda öğrenci olmayı özlerim. Dilim de gönlümde çocuklaşır. Bu yüzdendir yılsonu kapanış mesajımı böyle yazışım.
Sağlıkla ve sevgiyle  kalınız...
2020-2021 Öğretim yılında eksik kalan ne varsa, tamam etmek üzere
sizleri bekliyor olacağız İnşallah.

                                                                                                                                                                                                              Neşe VURAL

                                                                                                                                                                                                       İlçe Milli Eğitim Müdürü

Heybeliada Mah. Refah Şehitleri Caddesi No 37 Adalar / İSTANBUL - 0 (216) 382 40 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.